PAKOHUONE CUBE SEINÄJOKI

Astu kuutioon rakentamaan tarinasi!

  • Pakohuone Cube Instagram
  • Pakohuone Cube Facebook
  • Pakohuone Cube TripAdvisor

MIKÄ ON CUBE?

Escape room, pakohuone, pakopeli. Maailmalla suuren suosion saaneet pelit ovat rantaunuteet Suomeen ja saaneet yhtä suuren suosion täälläkin. Pelissä sinut lukitaan joukkueesi kanssa huoneeseen ja teille annetaan määrätty aika ulospääsyä varten. Huoneesta pääsee ulos ratkomalla arvoituksia, löytämällä kätköjä ja suorittamalla erilaisia tehtäviä. Cuben pakopeleissä erinomaiseen suoritukseen kuuluu vahva yhteistyö ja hyvä kommunikointi joukkueen kanssa.

Tarina on vahvassa osassa Cuben pakohuoneita ja siksi kerromme tarinan ennen huoneen alkua, ja riippuen huoneessa etenemisestä, tarinan loppu muuttuu.

Cube tarjoaa Seinäjoelle pakohuoneen, jossa on kolme vaikeustasoa. Rikollinen Rakastaja -pakopelissä ulospääsy on vasta helppo vaihe. Perinteisen ulospääsemisen jälkeen ryhmä voi jäädä huoneeseen pelastamaan isotätinsä ja todistamaan Juan Carlosin rikokset. Huonetta ratkoessa löytyy palasia tarinasta. Koska pakohuoneessa on kolme vaikeustasoa, aikaisempi kokemus tai kokemattomuus ei ole este. Kilpailuhenkisimmillä on mahdollisuus päästä Top 10 listalle.

Cube on tuonut pakohuoneen myös lapsille! 6-12-vuotiaille tarkoitetussa huoneessa lapset pääsevät selvittämään Satumetsän mysteerit, kun paha velho Takkuparta on kaapannut metsän eläimiä. Lapset saavat valita huonetta ratkoessa kahden vaikeustason väliltä. Helpottaakseen valintaa pelinohjaaja suosittelee lasten iän ja henkilömäärän mukaan vaikeustasoa ennen pelin aloittamista. Välttyäkseen pahalta mieleltä, kaikki tarinan variaatiot loppuvat hyvin.

Pelinohjaaja seuraa peliä kameran välityksellä ja tarvittaessa auttaa antamalla vihjeitä. Huoneissa ei ole mikrofonia, eli ei tarvitse jännittää salakuuntelua. Saatte pitää hauskaa ihan omalla porukalla!

Uskotko, että sinusta on selvittämään Cuben arvoitukset? Oletko Seinäjoen paras pakohuoneratkoja? Varaa aika ja tule testaamaan!

 
 

LAPSILLE

SATUMETSÄ

Ei mikä tahansa metsä!

Tonttukaksoset soittavat kutsuakseen sinua testaamaan uutta pomppulinnaa. Matkalla Mäenpengermän tonttulaan huomaat, että ennen niin valoisa ja eläimiä täynnä oleva Satumetsä on muuttunut synkäksi ja hiljaiseksi. Paha velho Takkuparta on vanginnut metsän eläimiä. Löydätkö keinon pelastaa kaikki Satumetsän asukkaat? Pakohuone on suunniteltu lapsille.

Pakopelissä on kaksi vaikeustasoa. Lapset voivat valita tason itse huoneen ratkaisemisen yhteydessä.

Hinnat:

Aikuinen + 1 lapsi - 24 €

Aikuinen + 2 lasta - 36 €

Aikuinen + 3 lasta - 48 €

Aikuinen + 4 lasta - 60 €

Kesto 30 minuuttia

Ikäsuositus 6-12

AIKUISILLE

RIKOLLINEN RAKASTAJA

Isotädin luona käyminen osoittautui mysteeriksi!

Olet juuri saapunut varakkaan isotätisi luo vierailulle. Talossa on kuitenkin uusi asukas. Isotätinne luona asuu hänen uusi espanjalainen, nuori ja komea rakastaja Juan Carlos, jonka kanssa isotätinne meni juuri naimisiin. Juanissa on kuitenkin jotain hyvin epäilyttävää. Pääsetkö jyvälle rikollisen rakastajan motiiveihin vai päädytkö Juanin pelinappulaksi? Entä ehditkö pelastamaan isotädin kauhealta kohtalolta? 

Pakopelissä on kolme vaikeustasoa. Selvittämällä haasteen, pääsee seuraavalla tasolle.

Hinnat:

1 henkilö - 60 €

2 henkilöä - 72 €

3 henkilöä - 84 €

4 henkilöä - 96 €

Kesto 60 minuuttia

Ikäsuositus 12+

OTA YHTEYTTÄ

info@pakocube.fi

0400 569 893

Mestarintie 8

60100, Seinäjoki, Suomi

©2020 Cube Seinäjoki Oy