top of page

USEIN KYSYTTYÄ

KOSKA KANNATTAA SAAPUA PAIKALLE?

Suosittelemme saapumaan pakohuoneelle vähintään 10 minuuttia ennen varattua peliaikaa, jotta varmistamme tarvittavan ajan pelin sääntöjen ja ohjeiden läpikäymiseen.

MILLAISET IKÄRAJAT HUONEISSA ON?

Satumetsä-huoneessa suosittelemme ikähaarukkaa 6-12 vuotta, ja vähintään yhden aikuisen tulee olla mukana pelissä varmistaakseen turvallisuuden ja ohjaamisen.

Rikolliselle Rakastajalle-huoneessa ikäsuositus on 12 vuotta tai sitä vanhemmat, sillä huoneessa esiintyvät loogiset päättelyhaasteet voivat olla liian vaativia nuoremmille pelaajille.

KUINKA VARAAN AJAN?

Voit varata itsellesi ajan käyttämällä ajanvarausjärjestelmäämme, joka mahdollistaa varausten tekemisen vähintään 18 tuntia ennen haluamasi huoneen alkamista. Mikäli haluat tehdä varauksen alle 18 tunnin varoitusajalla, pyydämme sinua ottamaan suoraan yhteyttä meihin, jotta voimme tarkistaa saatavuuden ja auttaa sinua varauksesi kanssa.

MEITÄ ON TULOSSA YLI 4 HENKILÖÄ, MITEN VARAAMME?

Mikäli teitä on tulossa yli 4 henkilöä, pyydämme teitä ottamaan meihin suoraan yhteyttä. Voitte lähettää meille sähköpostia, jossa ilmoitatte osallistujamäärän ja toiveenne. Vastaamme sähköpostitse mahdollisimman pian ja autamme teitä varaamaan sopivan ajan. Huomioimme myös erityistilaisuudet kuten pikkujoulut, polttarit, syntymäpäivät ja Tyky-päivät. Lisäksi voimme järjestää lahjan piilotuksen huoneeseen, luoden unohtumattoman yllätyksen seikkailuanne varten!

MITEN MAKSAN PELIN?

Maksu suoritetaan paikan päällä ennen pelin aloittamista. Hyväksymme maksut kortilla tai käteisellä.

 

Lisäksi meillä on mahdollisuus maksaa ePassi-, Smartum-, Eazybreak- ja Tyky-maksuvälineillä, mikäli haluat käyttää näitä maksutapoja.

 

Toinen vaihtoehto on ostaa lahjakortti pakohuonekäyntiin verkkokaupastamme. Lahjakortti toimii maksuvälineenä, ja voit ostaa sen etukäteen ja käyttää sitä varaamalla ajan peliin. Näin voit myös antaa lahjakortin seikkailusta lahjaksi ystävälle tai perheenjäsenelle.

MITÄ TARVITSEN MUKAAN?

Pakohuoneessa ei ole sallittua käyttää omia työkaluja, kuten puhelimia. Suosittelemme kuitenkin silmälasien käyttäjiä ottamaan ne mukaan, jotta voitte nauttia pelikokemuksesta parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme myös lukittavan kaapin, johon voitte säilyttää omia tavaroitanne huoneen aikana.

 

Huomaathan myös, että huoneeseen ei mennä kenkiä jalassa, joten suosittelemme käyttämään helposti riisuttavia ja mukavia sukkia.

KUINKA MONELLE HENGELLE PAKOHUONE ON TARKOITETTU?

Pakohuoneemme on suunniteltu 2-4 hengen joukkueelle. Suosittelemme tulemaan kaveriporukalla, sillä yhteistyö ja kommunikointi ovat tärkeitä pelin onnistumisen kannalta. On myös mukavaa jakaa pelikokemus ja muistella jälkikäteen erilaisia tilanteita ystävien kanssa. Rohkeimmat voivat myös halutessaan yrittää pelata huoneen yksin! Mikäli teitä on yli neljä pelaajaa, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä ennen ajan varaamista, jotta voimme keskustella lisää ja löytää sopivan ratkaisun.

 

Satumetsä-huoneessa suosittelemme tulemaan useamman kuin yhden lapsen kanssa. Lapsilla on yleensä hauskempaa pelatessaan porukalla ja he voivat nauttia seikkailusta yhdessä.

ENTÄ JOS EN TIEDÄ MITÄ PITÄÄ TEHDÄ?

Jos et tiedä, mitä tehtävää suorittaa pakohuoneessa, ei huolta! Pelinohjaaja seuraa peliä kameran välityksellä ja on valmiina auttamaan tarvittaessa. Voit pyytää vihjeitä tai neuvoja pelinohjaajalta, mikäli kohtaat vaikeuksia tai tarvitset lisäapua tehtävien ratkaisemisessa. On suositeltavaa kertoa pelinohjaajalle, mikäli olet ensimmäistä kertaa suorittamassa pakohuonetta, jotta he voivat tarjota sinulle sopivaa ohjausta ja tukea.

MITEN VOIN PERUUTTAA VARATUN AIKANI?

Voit peruuttaa varatun ajan veloituksetta vähintään 48 tuntia ennakkoon. Mikäli peruutus tapahtuu 48 tunnin sisällä varatusta ajasta, perimme huoneen hinnasta 50% maksun. Mikäli et peruuta varausta ja et saavu paikalle ilmoitettuna aikana, veloitamme huoneen täyden hinnan. Huomioithan siis peruutusehdot ja ilmoita meille mahdollisimman ajoissa, mikäli joudut peruuttamaan varatun ajan.

bottom of page