top of page

SOPIMUSEHDOT

 

AJANVARAUS

- Varaamalla ajan hyväksyt noudattamaan näitä ehtoja joukkueesi puolesta. Jos et hyväksy ehtojamme, pääsy Cube Seinäjoki Oy:n tarjoamiin palveluihin on kiellettyä. 
- ”Rikollinen Rakastaja” huoneen suositeltu ikäraja on 12. Alle 12-vuotiaiden on saavuttava vähintään yhden aikuisen seurassa.

- "Satumetsä" huoneen suositeltu ikäraja on 6. Huoneessa on aina oltava vähintään yksi aikuinen seurassa.
- Ajanvaraus tapahtuu täyttämällä ajanvarauskaavakkeemme verkkosivuillamme. Varaamiseen tarvitsemme yhteystiedot. Ennen varausta näet tarkan huoneen hinnan. Pelivarauksen jälkeen saat vahvistussähköpostin samaan sähköpostiosoitteeseen, jonka täytit varatessa.
- Varaamalla ajan kannat vastuun tietojen oikeudesta. Mikäli täytit yhteystietosi väärin, tulee sinun ottaa meihin yhteyttä tietojen korjaamiseksi.
- Sopimus on tehty, kun lähetämme vahvistuksen varauksesta.

Nämä sopimusehdot koskevat sinua asiakkaana, sekä Cube Seinäjoki Oy:tä ja sen tarjoamia pakopelihuoneita. Pelien sisällöt löytyvät verkkosivuiltamme.

 

HINTA JA MAKSUT

- Pelien hinnat löytyvät verkkosivuiltamme. Hinnat riippuvat valitsemastasi huoneesta.
- Peli on maksettava kokonaisuudessaan ennen pelin aloittamista. Pelin voi maksaa paikan päällä kortilla tai käteisellä. Mikäli maksua ei suoriteta ennen pelin alkamista, peliin ei voi osallistua ja pidätämme oikeuden veloittaa huoneen hinnan silti, koska sitä ei ollut peruutettu 48 tunnin sisällä. Veloitamme täyden hinnan myös, mikäli asiakas ei saavu paikalle.
- Jos peruutus on tehty ennen 48 tuntia, saa sen peruutettua maksutta. 48 tunnin sisällä tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% huoneen hinnasta.
- Jos huoneessa hajoaa tai vaurioituu esineitä, voimme veloittaa niistä asiakasta.

 

TURVALLISUUS JA VIIHTYVYYS

- Osallistuessa peliin ymmärrät, että terveydentilasi on sopiva peliin. Peliin osallistuminen on omalla vastuulla.
- Peliin ei saa osallistua päihtyneenä. Mikäli asiakas on päihtyneenä, pidätämme oikeuden peruuttaa tai keskeyttää pelin.
- Huoneeseen ei saa ottaa mitään ylimääräisiä esineitä. Tarjoamme lukollisen kaapin, johon voi jättää kaikki esineet taskuista.
- Joukkueiden on saavuttava vähintään 10 minuuttia ennen pelin alkua, jotta aika riittää selittämään säännöt.
- Jos joukkue on myöhässä, joudumme lyhentämään pelin kestoa.

 

SALASSAPITO

- Huoneiden rakennetta tai ratkaisuja ei saa kertoa ulkopuolisille, eikä niitä saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin.

bottom of page