top of page

SATUMETSÄ

LASTEN OMA PAKOHUONE

Tervetuloa seikkailuun Satumetsän pelastamiseksi! Tonttukaksoset kutsuvat sinut testaamaan uutta pomppulinnaa, mutta matkalla Mäenpengermän tonttulaan huomaat, että Satumetsä on vaipunut pahan velhon Takkuparran synkkyyden valtaan. Eläimet ovat vangittuina ja tarvitsevat apuasi. Löydätkö keinon vapauttaa kaikki Satumetsän asukkaat ja palauttaa ilo ja valo takaisin metsään?

Pakohuoneemme on suunniteltu lapsille, tarjoten heille jännittävän ja hauskan seikkailun. Pelissä on kaksi vaikeustasoa, joten lapset voivat valita itselleen sopivan haastetason huoneen ratkaisemisen yhteydessä. Pelinohjaajamme suosittelee vaikeustason valintaa lasten iän ja osallistujien määrän perusteella, jotta he saavat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Varaa nyt aikasi ja anna lastesi astua rohkeasti Satumetsän pelastustehtävään! He pääsevät ratkomaan arvoituksia, paljastamaan vihjeitä ja tekemään yhteistyötä. Tämä unohtumaton seikkailu tarjoaa lapsillesi hauskaa ja kehittävää ajanvietettä, samalla kun he oppivat tiimityöskentelyä ja pulmanratkaisutaitoja.

Kesto 30 minuuttia

Ikäsuositus 6-12

Lapsia

1

2

3

4

5

Hinta

36 €

48 €

60 €

72 €

84 €

Pakohuone Cube Satumetsä Keiju
bottom of page